Meditatie & Visualisatie

Meditatie en Visualisatie bevorderen je innerlijke harmonie en zijn tevens erg belangrijk voor het ontgiften van je lichaam en het verminderen van stress. Stresshormonen zoals cortisol en adrenaline verstoren het functioneren van de bloedsomloop en het afweersysteem.

Meditatie is een vorm van stil zijn, bij jezelf komen, in alle rust en stilte. Sommige mensen kunnen dit van nature en doen dit ook vaak. In stilte jezelf leren kennen en van daaruit gemakkelijker keuzes kunnen maken. In rust jezelf leren zijn en niet meer achter jezelf aan hoeven rennen.

Visualisatie stimuleert de fantasie om positieve beelden te creeren, waardoor je kunt omgaan met stress en je eigen mogelijkheden ten volle kunt benutten. Door het oproepen van positieve beelden, klanken, smaken of geuren en geluiden kun je de natuurlijke geneeskracht van het lichaam stimuleren en je doelstellingen vorm geven. Je zult jezelf in verwondering bewust worden van een rustige jij

Meditatie en visualisatie is onderdeel van mijn coaching

De cursus meditatie bestaat uit 5 maandagavond-lessen van 19.00u tot 20.30u.
Onder het genot van een kopje thee wordt er grondig uitgelegd wat meditatie inhoudt en je krijgt een antwoord op al je vragen. Hierna gaan we mediteren. Je zult jezelf in verwondering bewust worden van een rustige jij, bewuster en je zult er intenser van gaan leven. Ook de mensen die al regelmatig mediteren kunnen nieuwe methoden aangereikt krijgen.

Klik hier voor data nieuwe cursus.